Thanks for participating at OdessaJS Online Days and Seaside Open Air Weekend on August 19-22 and 29-30 ❤️

  • OdessaJS Online Workshops August 19-22

    Devops, kubernetes, nodejs, containerisation BY NICK LOTOTSKIY WORKSHOP RECORD

    Effective development of NodeJS applications BY VIKTOR TURSKYI WORKSHOP RECORD

    Effector - technology that helps to avoid main difficulties in product development BY YAN LAVRIUSHEV WORKSHOP RECORD

2 DAYS

Conference On in-depth JavaScript Technologies

If you’ve already visited our previous conferences you could get 20% discount. Also, you could get Diversity ticket and Students ticket. Please contact us via odessajs.info@gmail.com to receive a personal promo code.

Our Awesome Speakers

Schedule

Seaside Open Air (August 29)
8:00 - 9:00
Registration and morning coffee ☕️🥐
8:00 - 8:50
Yoga on the beach 🧘‍♀️
9:00 - 9:10
Conference opening 🎺✨
9:10 - 9:50
Effective Nodejs Application Development (Main Stage)
VIKTOR TURSKYI
5 mins break
9:55 - 10:35
React Hooks: The Sober View (Main Stage)
ROMAN YAKOBCHUK
9:55 - 10:35
Architecture of NodeJS applications and development best practices (Discussions Stage)
VIKTOR TURSKYI
5 mins break
10:40 - 11:20
No excuses for not writing tests! (Main Stage)
ANDRII SHUMADA
Coffee break☕️
11:30 - 12:10
Redux Sagas (Main Stage)
KARPENKO LILY
11:30 - 12:10
DevOps TechCorner (Part1) (Discussions Stage)
5 mins break
12:15 - 12:55
How to build efficient backend based on microservice architecture (Main Stage)
ANTON CHEREDNIKOV
12:55 - 13:20
Lunch time🍔🍟(part 1)
13:20 - 13:40
Lunch time🍔🍟 (part 2)
13:40 - 14:20
After git push... Prepare your application for production (Main Stage)
NICK LOTOTSKIY
13:40 - 15:00
SoftSkills Tech Corner (Discussions Stage)
5 mins break
14:25 - 15:05
How to build your first Micro Frontend with in a matter of minutes (Main Stage)
VLADLEN FEDOSOV
5 mins break
15:10 - 15:50
JS was invented in Odessa
DMITRIY GUSEV
15:10 - 15:50
Frameworks Tech Corner(Discussions Stage)
Coffee break🍹🍌
16:00 - 16:40
Fear and Loath of Team Leadership (Main Stage)
MYKHAILO SOBKO
5 mins break
16:45 - 17:25
Web performance metrics (Main stage)
ROMAN SAVITSKYI
16:45 - 17:25
Architecture TechCorner (Discussions Stage)
Coffee break🍐🍎
17:35 - 18:15
Story of another animation (Main Stage)
YURII ARTYUKH
5 mins break
18:20 - 20:30
Afterparty 🍻🔥
Seaside Open Air (August 30)
8:00 - 9:00
Registration and morning coffee ☕️🥐
8:00 - 8:50
Yoga on the beach 🧘‍♀️
9:00 - 9:10
Conference opening
9:10 - 9:50
Why Svelte (Main Stage)
BORYS MOHYLA
5 mins break
9:55 - 10:35
Crafting Software Architecture decisions (Main Stage)
MAXYM KLYMYSHYN
9:55 - 10:35
Stunning Performance Challenges (Tech Corner)
ELENA ZHUKOVA
5 mins break
10:40 - 11:20
Non-hype Dart and why you should try it (Main Stage)
TIMOFEY LAVRENYUK
10:40 - 12:00
SoftSkills Tech Corner (Part2) (Discussions Stage)
Coffee break☕️
11:30 - 12:10
Architecture of modern react applications (Main Stage)
YURIY DOBRYANSKYY
5 mins break
12:15 - 12:55
Vue.js – The Best Practices (Main Stage)
KONSTANTIN KULAKSYZ
12:15 - 12:55
Remote teamwork (TechCorner) Discussions Stage
PAVEL GALUSHKO
Lunch time🍔🍟(part 1)
Lunch time🍔🍟(part 2)
13:40 - 14:20
Worker Threads vs C++ Addons] (Main Stage)
OLEKSII NOVOKHATSKYI
13:40 - 14:20
Technology Management (TechCorner) (Discussions Stage)
ROMAN YAKOBCHUK
5 mins break
14:25 - 15:05
Refactoring of React projects (Main Stage)
ANDREY LAZAREV
5 mins break
15:10 - 15:50
React and D3 combination (Main Stage)
ILLIA OLENCHENKO
Coffee break🍹🍌
16:00 - 16:40
Tensorflow.JS in real life (Main Stage)
PAVEL GALUSHKO
5 mins break
16:45 - 17:25
The Age of streaming (Main Stage)
DENIS BURYACHKOVSKY
17:25 - 17:40
Raffle Prizes

Workshop

That's how Community speaks about OdessaJS

SPONSORS

We are glad to offer you our sponsorship packages for Odessa JS 2020.
Contact us to learn more or share your unique idea with us.
We’re looking forward to create a custom offer for you and find the best possible way to connect you with our audience!

Email:odessajs.partners@gmail.com

Gold


Honoured Partners


Media partners


Hotels-partners


Thank you for supporting our conference
To get a discount below please write on e-mail of the hotel with the topic: "Я еду на OdessaJS"

Wall Street hotel

20%

Frapolli 21

20%

frapolli21@gmail.com

Geneva Premier

Discount - 20%

sales@geneva.phnr.com

Alexandrovskiy

Discount - 20%

ve@alexandrovskiy.com.ua

Metro Hotel Apartments

Discount - 20%

reservations@metrohotelapartments.com

London

Discount - 10%

info@london-hotel.com.ua

Ayvazovsky

Discount - 15 %

info@ayvazovsky.com.ua

Geneva Resort

Discount - 10 %

reception@geneva-resort.com.ua

Potemkinn

Discount - 10 %

info@potemkinn.com

Odesskiy Dvorik

Discount - 15 %

hoteldvorik@gmail.com

Location


True Man Hot Boat Club m.facebook.com / truemanodessa
Loading...

PROGRAM COMMITTEE


Slava Potravnyy

Team Lead

Alisa Isaeva

PR Specialist

ROMAN SAVITSKYI

Tech lead

Daryna Kovalenko

Program Coordinator & PR Specialist